مـنـتــدى نـــــــــور العـــــــــالم يرحب بكم
البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة Lzk6uc72lyrv
مـنـتــدى نـــــــــور العـــــــــالم يرحب بكم
البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة Lzk6uc72lyrv
مـنـتــدى نـــــــــور العـــــــــالم يرحب بكم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مـنـتــدى نـــــــــور العـــــــــالم يرحب بكم

أَنَا هُوَ نُورُ الْعَالَمِ. مَنْ يَتْبَعْنِي فلاَ يَمْشِي فِي الظُّلْمَةِ بَلْ يَكُونُ لَهُ نُورُ الْحَيَاةِ
 
الرئيسيةNOR AL3ALMأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مونيكا
+ † + † +
+  †   +  †   +
مونيكا


البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 56158702
عدد المساهمات عدد المساهمات : 578
الانتساب الانتساب : 03/01/2010

البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة Empty
مُساهمةموضوع: البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة   البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة U4arw72nrl02الإثنين مايو 31, 2010 11:18 am

البصارة المصرية

المقادير:

ربع كيلو فول جاف بدون قشره
ربطتين كزبرة خضراء
بصلة متوسطة
عدد من فصوص الثوم حسب الرغبة
قليل من النعناع الجاف
ملح و فلفل حسب الذوق
- للتقلية عدد من فصوص الثوم مع كزبرة جافة


الطريقة:

- ينظف الفول و يضاف كمية من الماء كافية لسلقه , تضاف الكزبرة الخضراء و النعناع الجاف و البصلة و الثوم , يجب عدم وضع اى ملعقة اثناء تسوية الخليط لكى ينضج الفول و ندعه حتى يستوي تماماً .
- بعد تمام النضج , ندع المزيج يبرد قليلاً ثم يخلط بالخلاط .
- يعاد الخليط للنار قليلا و يتبل بالملح
و الفلفل حسب الذوق .
- تتم عمل التقلية بالثوم و الكزبرة الجافة المدقوقين جيدا و يحمر فى القليل من الزيت و السمن
ثم يزين بها وجه الطبق و تقدم .


البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 517a30d76db0


الــتـــوقـيـــــــــــع

البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 0qqi8hwhkdwc

البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة Emanoeeld3e84c4b08

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nor al3alm
† + † + † + †
† + † + † + †
nor al3alm


البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 56158702
ذكر
عدد المساهمات عدد المساهمات : 1177
الانتساب الانتساب : 28/05/2009

البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة Empty
مُساهمةموضوع: رد: البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة   البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة U4arw72nrl02السبت يونيو 05, 2010 7:39 am

لالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالالا

انا مش بحب البصاره مش بحبهااااااااااااااااااااااااااا

انا عايز وصفة ازاى اعمل المكرونه بالبشمل بالطريقة الصينيه وازى اكلها بالخشبتين اللى بيكلوا بيها دى وعايز اعرف رقم تليفون الاسعاف احتياطى برده


هههههههههههههههههههههههههههههههه


البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 17022008004
البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 13476 البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 13476 البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 13476 البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 13476 البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 13476 البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 13476

البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة Emanoeel-57b0bbcf9f
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://noral3alm.yoo7.com
مونيكا
+ † + † +
+  †   +  †   +
مونيكا


البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 56158702
عدد المساهمات عدد المساهمات : 578
الانتساب الانتساب : 03/01/2010

البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة Empty
مُساهمةموضوع: رد: البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة   البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة U4arw72nrl02الأربعاء يونيو 16, 2010 6:13 am

حاضر يا ادمن نعمل المكرونه اللى بتتاكل بالخشبتين

واوعدك هجيبلك الاسعاف والمطافى كمان يا سكر منتدانا الغالى

البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 23673 البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة 701880


عارفه اخرتك مغرفه صعيدى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البصـــــــــــــارة المصريــــــــــــة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مـنـتــدى نـــــــــور العـــــــــالم يرحب بكم :: قسم الاســــرة المسيحية :: مطبخ نـــــور العــالـم-
انتقل الى:  




















Place holder for NS4 only

شارك مع اصدقائك على الفيس بوك